1. Fotball
  2. Aktiviteter
  3. Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark har mer enn 60 aktiviteter, for hele familien sammen!

Opplev:

  • Eventyrslottet og Trollfallet.
  • Den Lille Prinsen i 4D og Eventyrteater.
  • Energisenteret og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.
  • Prøv vår herlige familierafting og den fantastiske berg- og dalbanen.

Ta Eventyrskipet høyt til værs, besøk badeområdet, utforsk småbarnsområdet og Lekehuset, kjør traktorbanen eller ta førerkort på ekte mini-biler.

Vi har 7000 m2 under tak, råtøffe el-gokarts, eventyrløype i Høydeparken, VR på Energisenteret.

 

Åpningstider

  • Lørdag 25. mai: 10:00-18:00
  • Søndag 26. mai: 10:00-17:00

 

Billetter

Deltagere og familie kan kjøpe rabatterte billetter til Hunderfossen: 2-dagers pass kr 365 pr person (Normalpris 1 dag 445,-),-

Billetter kan kjøpes på Scandic Hafjell fredag fra klokken 17:00 til 21:30, og lørdag fra klokken 07:00 til 17:00  i sekretariatet på idrettsplassen. Vi anbefaler å kjøpe billetter på fredag.

NB! det vil kun være mulig å betale med kort.

Årets nyhet

Årets nyhet er Testsenter for Månelyst i Flåklypa. Her kan du bli med inn i en eventyrlig verden, med tema fra suksessfilmen «Månelyst i Flåklypa». Her blir det et herlig gjensyn med sykkelreparatør og oppfinner Reodor Felgen, den evige optimisten Solan Gundersen og den saktmodige Ludvig, kjent fra Kjell Aukrust sin fantastiske nasjonalskatt.

Med verdensrommet som arena blir det finurlige, lærerike og lekne utfordringer for hele familien sammen. Opplev Reodors verksted, se de fantastiske kulissene fra filmen, pump opp trykket til prøveutskytning av raketten, ta en titt på månen, prøv det sorte hull – en garantert svimlende opplevelse, og ha det gøy med romsøppelrydding. En enestående attraksjon som man ikke kan oppleve noe annet sted i hele universet.

Om Hunderfossen Eventyrpark

Østenfor fjell og vestenfor blåner, – i Lillehammer – der finner du eventyrlige Hunderfossen Eventyrpark. Her er Ivo Caprinos Eventyrverden med Hunderfossentrollet og Eventyrslottet, Familierafting, bilbaner, Energisenteret, bondegård med den supertøffe John Deere traktorbanen, Lekehuset for de minste, badeanlegg med sklier og hinderløype, Trollfallet, 4-D kino, Gokart, Eventyrskipet og mye mye mer.

Mer enn 60 spennende attraksjoner for store og små, der lek og lær står i fokus. Her kan du også prøve deg i Høydeparken, med spennende utfordringer fra 2-12 meters høyde. Opplev den spektakulære Il Tempo Extra Gigante med plass til 14 passasjerer – en herlig tur høyt over tretoppene, med skarpe svinger og skikkelig magekil. Designet av bilen er basert på originaltegninger av Kjell Aukrust.

 

Velkommen til hele Norges Eventyrpark!   

Samarbeidspartnere

Hunderfossen eventyrpark.png

extra-logo-ramme-2015-bred.pngvestsida
dnbikomm
hafjell_1_RGB liten.jpg GE-Holding-logo5.jpg
hunderfossen hotell svart.jpgScandic.png
sport 1 hafjellviewledger-logo-squared.png
kiwiNermo Hotell
dale gudbrandsSpar logo.png
 logo minel skogvang.JPG gk_logo_nb_2017.5d0d072eba56.png
logo Øyer pizza.jpg litra
tinecircle k logo 2.jpg
hafjell pizzadrive og restaurantcramo
 hafjell resort

 

 

 

Bli Trollcup sponsor

Ring 92426488