Trollcup samarbeider med lokale overnattingsteder og tilbyr derfor ikke kost og losji i regi av turneringen. Ta kontakt med våre samarbeidpartnere på overnatting. I Øyer kommune er det 5000 varmesenger fordelt på alt fra campingplasser til Hoteller. Leiligheter eller storhytter med selvhusholdning. Vi har avataler med de flesteovernattingsteder som gir gunstige priser og er vant med å ta imot lag som deltar på turnering. Bestem dere for hva dere ønsker av overnatting for laget å ta kontakt med det overnattinsstedet som passer best til deres behov og budsjett, overnattingsmuligheter er listet opp under fanen Overnatting.

 

Trollcup håndball arrangerer håndball turnering og sørger for gode rammer til turneringen med eget serveringstelt på utsiden av hallen med aktiviteter og kaffe. Det vil også være kiosksalg inne i hallen. Det vil være speakertjeneste og musikk mellomkampene for å skape god stemning blant publikum på tribunen og spillere på banene.

Vi sørger for at kampoppsettet er sånn at man kan kombinere håndball med besøk i Hunderfossen Familiepark som har åpent begge dager denne helgen.

 hunderfossen 2.jpgTROLLGUTTEN_mark_v14.png

Samarbeidspartnere

hunderfossen

coop mega hafjellvestsida
dnbikomm
hafjell_1_RGB liten.jpg hafjell resort
hunderfossen hotell svart.jpgMeetingpoint_Negativ.jpg
sport 1 hafjell
tinelitra
hafjell pizzadrive og restaurantcramo
 circle k logo 2.jpg stenersen
netledger